Διαχωριστικά

Τα διαχωριστικά είναι ένα σημαντικό στοιχείο στον σχεδιασμό και την διακόσμηση ενός χώρου. Χρησιμοποιούνται για να διαχωρίσουν διαφορετικές περιοχές ενός χώρου, να προσθέσουν αισθητική αξία και να προσφέρουν απόρροια και απόμονωση.

Μπαλκόνι

Τα διαχωριστικά μπαλκονιού μπορούν να είναι επίσης διακοσμητικά, με όμορφα μοτίβα και σχέδια που μπορούν να αναδείξουν το μπαλκόνι σας. Επιπλέον, μπορούν να είναι πρακτικά, όπως η προσθήκη ράφια για φυτά.

Γενικά

Τα διαχωριστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς διαφορετικούς χώρους, όπως κατοικίες, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, αεροδρόμια και πολλούς άλλους χώρους.

Διαχωριστικό

Διαχωριστικό μπαλκονιών από inox 316 mirror και διάτρητο φύλλο αλουμινίου (οποιοδήποτε σχέδιο κοπής)
Τιμή: 200€ +ΦΠΑ /m²

Διαχωριστικό

Διαχωριστικό με στέγαστρο σκίασης, μεταλλικό γαλβανιζέ με ηλεκτροστατική βαφή (χρώμα επιλογής σας)
Τιμή: 200€ +ΦΠΑ /m²

Παντός τύπου

Τα διαχωριστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης σε δημόσιους χώρους, όπως αεροδρόμια, σταθμούς μετρό, καθώς και σε χώρους διασκέδασης, όπως κλαμπ και μπαρ. Στα αεροδρόμια και τους σταθμούς μετρό, τα διαχωριστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διαχωρίσουν τις ζώνες αναχώρησης και άφιξης ή για να διαχωρίσουν τους διάφορους σταθμούς του μετρό.

Κριτικές

{

Πρόσφατα εγκατέστησα ένα διαχωριστικό μπαλκονιού στο σπίτι μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Εκτός από τη βελτίωση της ιδιωτικότητάς μου, το διαχωριστικό προσέδωσε και μια επιπλέον αισθητική στο μπαλκόνι μου.

- Μαρία Παπαδοπούλου